Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual, în medie, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare. Ponderea cifrei de afaceri curente datorate digitalizării este de circa 18%, un indicator al profitabilității sale potențiale. Pentru aproximativ 90% dintre companii, digitalizarea a determinat îmbunătățirea avantajul competitiv și al portofoliului de clienți, menținând un număr constant de angajați. Acestea sunt principalele concluzii ale studiului „Cererea și oferta de digitalizare” comandat de ARIES Transilvania – Asociația Română pentru Industria Electronică și Software – Filiala Transilvania și clusterul Transilvania IT.

Citește Mai Mult
Postat în Business

Bianca Muntean, director executiv al ARIES Transilvania: România este o ţară care nu are practic nicio politică publică de digitalizare.

Citește Mai Mult
Postat în Business

ARIES Transilvania: cat investesc companiile in digitalizare

vineri, 14 decembrie 2018 00:00:00 Europe/Bucharest

Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual, in medie, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare. Ponderea cifrei de afaceri curente datorate digitalizarii este de circa 18%, un indicator al profitabilitatii sale potentiale. Pentru aproximativ 90% dintre companii, digitalizarea a determinat imbunatatirea avantajul competitiv si al portofoliului de clienti, mentinand un numar constant de angajati. Acestea sunt principalele concluzii ale studiului „Cererea si oferta de digitalizare” comandat de ARIES Transilvania - Asociatia Romana pentru Industria Electronica si Software - Filiala Transilvania si clusterul Transilvania IT.

Citește Mai Mult
Postat în Business

Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual, în medie, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare, în contextul în care ponderea cifrei de afaceri curente datorate digitalizării este de circa 18%, un indicator al profitabilității sale potențiale, potrivit unui studiu comandat de ARIES Transilvania - Asociația Română pentru Industria Electronică și Software - Filiala Transilvania și clusterul Transilvania IT.

Citește mai mult la: https://www.profit.ro/povesti-cu-profit/companiile-din-regiunea-nord-vest-investesc-anual-12-din-cifra-de-afaceri-pentru-digitalizarea-business-ului-18700266

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Citește Mai Mult
Postat în Business

Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual, în medie, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare, arată studiul „Cererea și oferta de digitalizare” comandat de ARIES Transilvania - Asociația Română pentru Industria Electronică și Software - Filiala Transilvania și clusterul Transilvania IT.

Citește Mai Mult
Postat în Business

Companiile din regiunea Nord-Vest investesc anual, în medie, 12% din cifra de afaceri pentru digitalizare, în contextul în care ponderea cifrei de afaceri curente datorate digitalizării este de circa 18%, un indicator al profitabilităţii sale potenţiale, potrivit unui studiu comandat de ARIES Transilvania - Asociaţia Română pentru Industria Electronică şi Software - Filiala Transilvania şi clusterul Transilvania IT.

Citește Mai Mult
Postat în Business